Forget all you have heard about how “Renewable Energy” is our salvation. It is all a myth that is very lucrative for some. Feel-good stuff like electric cars, etc. Such vehicles are actually powered by coal, natural gas… or dead salmon in the Northwest.
Dacă îți place Planet of the Humans (2019), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
Acest documentar ilustrează lupta comunităților minoritare din Noua Scoție împotriva autorităților și a efectelor letale cauzate de aruncarea deșeurilor industriale.
Dupa ce a explorat dedesubturile sistemului de sanatate american si a dovedit ca americanii sunt departe de a merita sa fie invidiati din acest punct de vedere, cel mai profitabil documentarist al tuturor timpurilor arunca o privire asupra crizei economice mondiale.
Cu o avere estimată la peste 60 de miliarde de dolari, Warren Buffett este un miliardar ca niciun altul. Acum în vârstă de 86 de ani, legendarul investitor trăiește într-o casă modestă din Omaha și continuă să-și conducă singur mașina în fiecare dimineață spre biroul lui de la Berkshire Hathaway, cea de-a cincea cea mai mare companie publică din lume. Dar și mai surprinzător decât stilul lui de viață modest este codul lui moral exemplar. Aceleași principii de decență și integritate care l-au ajutat să strângă o avere l-au determinat să facă cea mai mare donație filantropică din istorie. Regizat de apreciatul regizor Peter Kunhardt, acest documentar prezintă evoluția unui băiat ambițios din Nebraska obsedat de numere care a devenit unul dintre cei mai bogați și respectați oameni din lume.
Acest documentar pătrunde în lumea complexă a companiei Herbalife, multinaționala producătoare de suplimente nutritive, acuzată de organizarea unei scheme piramidale.
Un realizator de film pasionat de viața din oceane pornește în misiunea de a documenta daunele pe care oamenii le provoacă speciilor marine - și descoperă o conspirație globală alarmantă.
Demain nu este un documentar ecologist, ci o privire asupra societăţii aşa cum ar putea fi mâine. Filmul începe de la un studiu ştiinţific publicat în revista Nature, în 2012. Acesta, destul de devastator, anunță o prăbușire generală a ecosistemelor care ne înconjoară, deci şi sfârșitul condițiilor stabile de viață pe Pământ.