Can You Ever Forgive Me? (2018) este adevărata poveste a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80, scriind despre personalități faimoase precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen. Departe de noua tendință a biografiilor din industria editorială, New York-ul consideră cartea ei despre Lauder, plictisitoare. În 1992, cariera lui Israel ca scriitoare de cărți și articole de revistă, se încheie. Distrusă și ruinată, atunci când Lee nu mai poate publica, își transformă forma de artă în înșelăciune, instigată de prietenul ei loial Jack, care recent terminase de executat o sentință pentru jaf armat.
Filme asemănătoare cu Mă vei ierta vreodată ? - Can You Ever Forgive Me? (2018)
Dacă îți place Mă vei ierta vreodată ? - Can You Ever Forgive Me? (2018), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
Andy Sachs este o fată deșteaptă, de provincie, care își dorește să scrie la o revistă și, în acest sens, aplică pentru un loc de muncă la „Runway”, o prestigioasă revistă de modă. Deși pe Andy nu o prea interesează această industrie, e singura revistă din New York care are un post disponibil, a doua asistentă a editorului șef Miranda Priestly. Andy obține slujba și, în scurt timp, își dă seama că Miranda e o divă care posedă o mare putere în această lume și nu-i este teamă să o folosească. Andy află că Miranda este o femeie care poate testa chiar și răbdarea unui sfânt cu cerințele ei nesfârșite și inumane. Andy se chinuie să păstreze slujba și să-și mențină calmul, știind că o recomandare din partea Mirandei i-ar putea deschide orice ușă la orice revistă.
Charlie Lang este un polițist simplu din New York. Când își dă seama că nu are bani să îi dea bacșiș chelneriței Yvonne Biasi, Lang îi oferă jumătate din eventualul câștig din biletul său de loterie. În mod uimitor, biletul se întâmplă să fie un câștigător, în sumă de 4 milioane de dolari. Fidel cuvântului său, Lang împarte premiul cu Biasi, ceea ce o înfurie pe soția sa lacomă, Muriel. Nemulțumită de aranjament, Muriel începe să plănuiască să ia toți banii.
Un jucător la bursă din New York refuză să coopereze într-un caz major de fraudă în care e implicată corupția de pe Wall Street, lumea corporatistă bancară și infiltrarea mafiei. Bazat pe autobiografia lui Jordan Belfort.
Când patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume, iminența colapsului economiei globale, au o idee de geniu: să parieze împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.
Povestea bună a lui Michael „Eddie” Edwards, un săritor britanic cu schiuri improbabil, dar curajos, care nu a încetat niciodată să creadă în el însuși – chiar și atunci când o întreagă națiune îl deconsidera. Cu ajutorul unui antrenor rebel și carismatic, Eddie preia instituția și câștigă inimile fanilor sportului din întreaga lume, făcând o prezentare improbabilă și istorică la Jocurile Olimpice de iarnă de la Calgary din 1988.
Patinătoarea competitivă Tonya Harding urcă printre rândurile Campionatelor de patinaj artistic din SUA, dar viitorul ei în acest sport este pus la îndoială când intervine fostul ei soț.
Peisajul politicii interne a Rusiei Sovietice din anii 1950 se transformă într-o comedie neagră în acest film regizat de Armando Iannucci, câștigător al premiilor Oscar și Emmy. În noaptea zilei de 2 martie 1953, un bărbat moare. Un accident vascular cerebral i-a cuprins tot corpul. Se sperie. Este pe cale să își dea ultima suflare și dacă îți joci cărțile corect atunci acest job poate fi al tău. Acest om este Joseph Stalin - dictator, călău, precum și Secretarul General al URSS. Moartea lui Stalin este o parodie despre cele două zile de dinaintea funeraliilor “Părintelui Națiunii”. Zilele care pun în lumină atmosfera sarcastică a nebuniei, depravării și inumanității regimului totalitar. Zilele în care bărbații din jurul lui [Stalin] se vor lupta pentru a-i prelua puterea. Toate acestea bazate pe evenimente adevărate.
Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor favorită, „Mary Poppins” a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-și îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obține drepturile, Disney se va lovi de încăpățânarea autoarei, deloc dispusă să-și predea iubita dădacă magică Hollywood-ului. Dar la un moment dat situația financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru două scurte două săptămâni din 1961, legendarul regizor și producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.