Lester Burnham, un tată cu depresie în criza de la mijlocul vieții, decide să-și întoarcă viața agitată după ce dezvoltă o pasiune absurdă pentru prietena atractivă a ficei lui.
Filme asemănătoare cu Frumusețea americană - American Beauty (1999)
Dacă îți place Frumusețea americană - American Beauty (1999), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
În timp ce e în Tokyo pentru a filma o reclamă, un actor singuratic de vârstă mijlocie întâlnește o tânără proaspăt căsătorită, care are îndoieli. Cei doi petrec o săptămână împreună, ca doi străini care s-au apropiat într-un oraș colorat.
The Greatest Showman on Earth celebrează naşterea show-business-ului şi ni-l prezintă pe vizionarul care, apărut de nicăieri, a reuşit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Hugh Jackman este P.T. Barnum, supranumit Omul spectacol, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.
Diana este căsătorită cu Paolo, dar datorită pasiunii nebune pentru sex, ea se găsește prinsă în scurte aventuri erotice, pe care nu le ascunde față de soțul ei. Din contră: prin faptul că îi povestește, relația lor sexuală este alimentată cu noi dorințe, impulsuri. Însă, când Diana are o aventură furtunoasă cu poetul Alphonse, Paolo devine gelos, în cele din urmă, și o respinge pe Diana, care apoi se aventurează într-o orgie sexuală cu sora sa și câțiva prieteni.
Edward si Connie Sumner formează un cuplu fericit, de vârstă medie, care trăiește din plin "visul american". Împreună cu fiul lor de opt ani, un câine și o menajeră, ei au o viată de invidiat în suburbiile orașului New York. Dar orice trai întâmpină și greutăți: acest mariaj fericit este tulburat de apariția unui intrus atunci când Connie cunoaște, din întâmplare, un străin în Soho. Este o întâlnire ce o încântă - plină de mister, spontaneitate, șarm și risc. Aceasta o va împinge pe Connie într-o aventură care va deveni pentru ea o obsesie
Când mama lor moare, Michael Johnson și sora lui Caroline se trezesc la ferma în care și-au petrecut copilăria, în Iowa. Ei află cu consternare că defuncta, Francesca, a cerut ca cenușa ei să fie împrăștiată de pe vârful podului Roseman. O ciudățenie pe care citirea jurnalului Francescei o va explica. Cu mult timp în urmă, în vara anului 1965, în timp ce soțul ei și cei doi copii erau plecați pentru câteva zile, Francesca a văzut sosind o dubă. Robert Kincaid, un fotograf în vârstă de 60 de ani, iese și îl întreabă de drumul către podul Roseman. În loc să-i explice, Francesca decide să-i arate calea...